PEXET 2019 PRESENTERAR

Pexet presenterar stolt detta årets uppsättning av Lunds BÄSTA gymnasiespex: ”Bonnie & Clyde - Amerikas värsta bovar” samt ”Filmen”


Följ med Bonnie och Clyde, det välomtalade kärleksparet som gjort sig kända genom en rad hemska brott i 30-talets USA! Det råder finanskris i hela landet, vilket har haft förödande effekter. Hundratals banker har gått i konkurs och folket har förlorat alla sina besparingar. Inte minst har Bonnie och Clyde fått ta en stor smäll, för hur får egentligen två rånare ekonomin att gå runt när det inte finns några pengar att ta!?!?

Poliserna kämpar på för fullt med att skippa rättvisa för samhället, men har dem verkligen vad som krävs för att få fast dessa listiga brottslingar? Medborgarna ser kaoset hos polisen, ingen känner sig säker, och nu undrar de om de borde ta lagen i egna händer…? Tidningsrubrikerna lyder: “Bonnie och Clyde, Amerikas värsta bovar”.

Följ med på en fartfylld resa i 30-talets USA i jakten på de omtalade skurkarna Bonnie och Clyde och kaoset som alltid tycks följa dem!! Ni har 3 chanser på er att skåda denna spännande föreställning, och det vill ni inte missa!

ANSVARIGA UTGIVARE

Pexet © Alla rättigheter förbehållna.